Portal de Lloguer de Pisos

La Delegació d’Alumnes de la Universitat Politècnica de València posa a disposició un porta de lloguer de pisos.

València és una ciutat de quasi 800.000 habitants, que arriba al milió i mitjà quan se sumen els veïns del cinturó metropolità. Té una grandària manejable, bones infraestructures i comunicacions, i ofereix una gran qualitat de vida.

La regió posseeix un dels climes més agradables d’Europa, amb nombrosos dies assolellats i poques precipitacions. Els estius són calorosos i els hiverns molt suaus.

El cost de la vida a València és menor que a Madrid o Barcelona i, en ella, es pot gaudir de tots els serveis que ofereixen les dues grans ciutats. Té una àmplia xarxa de transport públic, 24 km de platges, innombrables zones verdes i un aeroport internacional amb línies de baix cost.

El preu de l’habitatge (en propietat o lloguer) és bastant accessible, molt per sota d’altres grans capitals. La ciutat compta amb nombrosos centres comercials i xicotetes tendes de barri, cinemes, teatres i nombroses instal·lacions esportives a l’aire lliure.

València acull a quasi 100.000 estudiants universitaris, molts d’ells de fora de la ciutat. Per a açò, disposa d’una gran oferta d’allotjaments entre residències, col·legis majors, pisos per a llogar o compartir… Si estàs cercant una habitació en un apartament d’estudiants, penses a conviure amb una família o arrendar un pis buit, entra en el següent enllaç:

Accedeix al Portal