Salutació de la Delegada

La responsabilitat que comporta representar als vostres companys, lamentablement, no sol ser recompensada més enllà d’un sentiment d’haver fet el correcte. Un gran esforç de temps i treball. Amb això no vull dir que el temps que invertim en la representació estudiantil siga en va.

Aquest és el meu quart any com a estudiant de la UPV i també és el meu quart any com a representant. No sóc capaç de concebre la universitat sense formar part de les persones que porten les idees, problemes i veus dels seus companys a les estructures que prenen decisions que ens afecten perquè entenc que els estudiants hauríem de participar en aquestes decisions.

Molts de nosaltres tenim experiència en representació i sabem el treball que suposa tirar avant projectes. Hi ha vegades que s’aconsegueixen traure i unes altres que cal continuar treballant per ells. No hem perdut la il·lusió de fer alguna cosa que ens sembla tan important com representar i lluitar pels nostres drets com a estudiants. Uns  estudiants als qui també volem ensenyar i formar ja que són ells els que ens rellevaran en el futur.

Ens agradaria comptar amb el vostre suport, però sobretot ens agradaria comptar amb la vostra participació durant enguany per a millorar les condicions dels estudiants de la UPV. Treballem conjuntament per això.

Andrea Paricio Henares