Salutació del Delegat

Primer de tot, vull agrair el vostre suport per elegir-nos, tant a mi com al meu equip, per a encapçalar la Delegació d’Alumnes de la UPV. En aquesta etapa tan grisa que estem travessant, és vital que es continuen defensant els drets de l’estudiantat de la UPV. Cal continuar treballant per una universitat que brinde una docència de qualitat i, alhora, perquè es puga gaudir d’una vida universitària plena.

Després d’aquests quasi tres anys de representació estudiantil, no concep la universitat sense aquesta. M’ha demostrat el sacrifici, el compromís i l’altruisme que significa, però alhora com de satisfactòria pot arribar a ser. A més, m’ha fet adonar-me de com és de necessari que hi haja gent ací per a ajudar, per a traslladar els problemes als òrgans pertinents i perquè s’escolte la veu de l’alumnat.

Per sort, se’ns ha brindat aquesta oportunitat al meu equip i a mi d’aportar el nostre temps i dedicació a treballar per una universitat pública, de qualitat, i on es tinga en compte l’opinió del sector majoritari de la comunitat universitària.

Compte amb un equip amb capacitat, experiència, diversitat, però sobretot, amb ganes de treballar i d’aconseguir tots els reptes que ens proposem. I tenim la perseverança per a això. A més de formar a qui, en el futur, continuarà aquesta filosofia.

Moltes gràcies per aquesta oportunitat; no la desaprofitarem.

Lea Olcina Botella