Salutació del Delegat

La representació estudiantil implica sacrifici i moltes hores de treball diari (actualment darrere d’una pantalla). En un any en què el contacte personal s’ha reduït al mínim per la situació actual, he sigut triat per vosaltres com a Delegat d’Alumnes de la UPV per que els nostres drets com a estudiants no caiguen en l’oblit en una etapa tan complicada i exigent.

Aquest és el meu quart any com a estudiant de la UPV, i el meu tercer com a representant a tots els nivells. Des que vaig començar, he sigut cada vegada més conscient de la necessitat de comptar amb persones que traslladen les inquietuds de l’estudiantat als òrgans competents i capaços de transformar aquesta universitat en un espai de transmissió de coneixement i experiències en el qual tots i totes ens sentim escoltats.

La universitat és un conjunt, la nostra segona casa, on vivim les nostres alegries i tristeses diàriament. Però també és un lloc al qual venim a formar-nos, a rebre una docència garantista i de qualitat. Una docència per la qual cal lluitar dia a dia per gaudir-la al màxim.

Afortunadament, per a dur a terme aquest treball compte amb el meu equip. Un equip format per gent amb experiència i diversitat, i amb els quals, intentarem portar avant els projectes que ens proposem. No pararem de lluitar pels nostres drets com a estudiants. Formant a les generacions pròximes, que seran les encarregades de continuar amb aquesta tasca.

Ens agradaria saber que comptem amb el vostre suport i participació per a millorar les condicions de l’estudiantat de la UPV.

Gràcies per aquesta oportunitat,

Víctor Manuel Pittaluga Pérez