Salutació del Delegat

Hola estimats estudiants,

El primer agrair-vos el suport i per triar-nos com els vostres representants, tant a mi com al meu equip per a portar a la Delegació d’Alumnes de la UPV a construir un futur millor. Serà una època molt dura dins de la representació estudiantil, on ens enfrontem a una Llei Orgànica del Sistema Universitari que obrirà els estatuts i haurem de posicionar-nos com a estudiants per a garantir els nostres drets, ser escoltats i realment aconseguir uns estatuts que advoquen per la universitat pública, que garantisca la qualitat i inclusivitat.

Després de tres anys com a representant puc dir que la universitat no és sense representació. La representació t’ensenya el fet que si lluites s’aconsegueix, que el sacrifici i el compromís val la pena per a deixar una societat del futur millor.

Gràcies a que heu confiat en nosaltres, aprofitarem aquesta oportunitat tant el meu equip com jo. Compte amb un equip format, amb experiència, divers i sobretot amb moltes ganes de treballar i aconseguir tots els nostres objectius.

No malgastarem aquesta oportunitat.

Rayan Faiz Mahi