Atur Acadèmic i Exposició #ElsNostresMiralls

En el passat Ple d’Alumnes UPV del 21 de febrer de 2018 es va aprovar secundar als principals sindicats el 8 de març amb un atur d’11 a 13 de les classes. Amb açò volem reivindicar una educació pública de qualitat, gratuïta, laica i feminista.

Cerquem eradicar la violència dins de les aules, especialment l’assetjament sexual; visibilizar i cessar la divisió per gènere dins dels itineraris d’estudi que fa que les dones siguen majoria en els estudis vinculats a les cures en comparació dels cientificotècnics, on hi ha major presència masculina. Volem també una educació que incloga la perspectiva de gènere en totes les disciplines i done a conèixer les aportacions de dones en tots els camps.

Durant la setmana del 5 al 12 de març tindrà lloc en el 1º pis de la Casa de l’Alumne una exposició amb motiu del Dia de la Dona i del Dia de la Dona i la Ciència (8 i 11 de març), en la qual s’exposaran fotografies d’alumnes i de dones que siguen referents per a elles o les inspiren dins dels seus camps de recerca o de treball.

La proposta també tindrà lloc en les xarxes socials de la Delegació d’Alumnes UPV on es penjaran les fotos i les alumnes exposaran les raons que les van portar a triar als seus referents. Tot açò sota el hashtag #ElsNostresMiralls amb el qual també volem animar a la resta d’alumnes a penjar en xarxes fotografies de referents per a elles.