Eleccions Rectorat 2021

Amb motiu de les eleccions a Rector UPV que se celebraran el mes de maig del present curs acadèmic, la DAUPV ens hem reunit amb totes les delegacions de centre i hem arreplegat les peticions per part de l’estudiantat als tres candidats a Rector UPV. Li les hem fetes arribar perquè les incloguen en els seus programes electorals, i la major part de propostes han sigut acceptades. A continuació s’exposen les nostres proposicions en diferents àrees (acadèmica, vida universitària i política universitària).

Acadèmiques

Vida universitària

Política universitària

Per a més informació, en el següent document es poden consultar totes les peticions dirigides als candidats a Rector UPV.

Peticions per part de l’estudiantat als candidats a Rector UPV

Semàfor candidats a Rector

En el següent document hem pres com a referència els programes dels candidats i els enregistraments públics dels actes de campanya per a realitzar aquesta comparació amb les nostres peticions per part de l’estudiantat. En verd apareixen les peticions que s’han acceptat totalment, en groc parcialment i en roig que no s’han comentat.

Animem als candidats a continuar donant suport públicament més peticions per a millorar els drets de l’estudiantat i ens comprometem a actualitzar el semàfor amb les noves incorporacions.

Semàfor candidats a Rector

A data de 3 de maig de 2021 i havent parlat amb totes les candidatures, el semàfor ha sigut actualitzat amb les peticions que els candidats es comprometen a dur a terme. A continuació adjuntem els documents que ens han enviat per a formalitzar el seu compromís.

Compromisos Barat

Compromisos Capilla

Informació dels candidats

Ací teniu les xarxes i l’enllaç a la web de cada candidatura amb tota la informació i els seus programes.

Formulari de propostes

Si vols fer-nos arribar alguna petició, pots fer-ho a través del següent formulari.