Salutació

Vivim una època de canvis permanents en la qual la UPV ha d’estar, i així ho demostra cada any, a l’avantguarda de totes les transformacions que la societat demanda. La Delegació d’Alumnes no pot quedar-se arrere i ha de treballar en el mateix sentit a posta en tot moment de quins són els nostres objectius com a màxim òrgan de representació estudiantil.

És el moment d’oblidar-nos de les nostres diferències i des de la pluralitat treballar conjuntament per a innovar i modernitzar la nostra estructura de representació adaptant-nos a les noves corrents que s’imposen en la societat. Com a part de la universitat i, per tant, de l’administració pública, és necessari ser referents en participació i transparència, així com modernitzar la comunicació per a arribar a tot l’alumnat de forma pròxima i accessible; treballant així mateix per la normalització de la nostra llengua pròpia com apostant pel multilingüisme.

Des de la DAUPV treballem per defendre els drets de tots els estudiants sent la veu en tots els òrgans de govern de la universitat, així com en les administracions públiques i organismes a nivell nacional i internacional en matèria d’educació, reclamant una millora de la política de beques i la reducció de les taxes universitàries per a totes les titulacions. Tot això sense oblidar-nos de que la universitat va més enllà dels coneixements tècnics que s’aprenen en les aules i els estudiants hem de saber aprofitar totes les oportunitats que la UPV ens brinda dins de la gran quantitat d’activitats culturals, esport, voluntariat, emprendimiento, formació transversal, etc; i com no, a través del Programa Generació Espontània.
Vos animem a participar amb nosaltres per a representar a tots els estudiants de la millor forma possible.

David Jorge García i equip

Facebook3k
Facebook
YouTube53
YouTube